Foto's

Over Side

Club Magic Life Jacaranda Imperial heeft een gunstige ligging op korte afstand van Colakli en Side. Colakli is een langgerekte badplaats met een prachtig strand en veel hotels.

Over Side

Side is een zeer populaire vakantieplaats met een prachtige ligging op een landtong. Hier komen toeristen uit de hele wereld graag vakantie vieren en dat is natuurlijk niet voor niets. Zowel de strandliefhebber als de cultuurminnaar komt hier aan zijn trekken. Ten westen en ten oosten van de stad bevinden zich lange zandstranden met uitstekende voorzieningen zoals ligstoelen, parasols, douches en toiletten. De badplaats kent verder een zeer lange geschiedenis en u vindt in het oude centrum nog tal van bezienswaardigheden die hieraan herinneren zoals het antieke theater en de tempel van Apollo. Al wandelend hier waant u zich werkelijk in een openluchtmuseum.

Uitgaan in Side

Maar ook winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het oude centrum is in de zomer gesloten voor autoverkeer waardoor u heerlijk rustig langs de talloze winkeltjes kunt slenteren waar onder meer lederwaren, tapijten en sieraden worden aangeboden. Ook in het nieuwe deel van de stad bevinden zich nog mooie winkels.
In het centrum is het ook ’s avonds gezellig druk op terrasjes en in de restaurants. Voor de uitgaansliefhebber is Barstreet “the place to be”. Hier zijn de uitgaansgelegenheden tot in de vroege morgen geopend. Lighthouse is daarbij wel één van de toppers. Hier kunt u eerst heerlijk dineren. In de loop van de avond wordt het terras dan omgetoverd in een grote openluchtdiscotheek waar u tot diep in de nacht feest kunt vieren. Tussendoor kunt u een verkoelende duik in het zwembad nemen.

Excursies

Maar ook de omgeving van Side biedt veel excursiesmogelijkheden die zeer de moeite waard zijn. Op 10 kilometer afstand vindt u bijvoorbeeld de watervallen van Manavgat. Op de rivier worden boottochten georganiseerd en kunt u raften. Wekelijks is er in het centrum een zeer grote markt.

Vergelijk Club Magic Life Jacaranda Imperial bij 3 aanbieders Bekijk prijs